50e Prins bekend!
11 november 2016

50e Prins bekend!

De 50e Prins der Babyfaaten is Giel Vink. Samen met Sophie van den Burg gaan zij de jeugd voor tijdens het carnaval als Prins Fox en Prinses Judy.
De namen komen uit de film Zootropolis die ze allebei erg leuk vonden.

De adjudanten zijn Tim Duivenvoorden, Daan Duivenvoorden, Daan Beukema en Thijs Heemskerk.

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
één plus twee =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
6 februari 2016

Uitslag Kinderoptocht

Uitslag Kinderoptocht Prins Ratatouille en Prinses Paris zijn heel blij dat zo veel kinderen mee hebben gedaan aan de Kinderoptocht.
Heel veel kleine koks kwamen voorbij en natuurlijk was er aandacht voor onze jongens van VVSB. De jury heeft het moeilijk gehad, maar is er toch uitgekomen.
De prijzen zijn als volgt verdeeld:

Individuelen en paren
1. Roodkapje
2. Pinguïns
3. VVSB Domtoren
Aanmoedigingsprijs: Maan

Kleine groepen
1. Tomatenplukkers
2. Circus Frenz
3. De patatjes
Aanmoedigingsprijs: Als het maar leuk is!

Grote groepen
1. Ratatouille
2. Mona Lisa
3. Zombie troep (Pesthuis)
Aanmoedigingsprijs: We hangen de beest uit!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Zeven plus twee =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
16 januari 2016

Noordwijkerhouts jeugdcarnaval van start!

Noordwijkerhouts jeugdcarnaval van start! Dit jaar mag het dan vroeg in het jaar al carnaval zijn, maar voor de basisschool kinderen van Noordwijkerhout kon het niet snel genoeg 15 januari 2016 zijn. Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover de kinderen van groep 5 t/m 8 mochten gaan carnavallen in de kantine van VVSB. De ‘Schip Ahoy Piratenparty’ trok allerlei zeerovers, zij zetten direct een grootse polonaise in onder begeleiding van Hofkapel De Koetillers. Hiermee is het jeugdcarnaval van start gegaan! Er was een prijs voor het origineelste kostuum en na een fantastisch optreden van de junioren dansmariekes gingen alle kids los op muziek van DJ Danny. Foto’s van de jeugddisco zijn  hier te vinden http://www.snap-shot.nl/Foto/963%20Jeugddisco%20VVSB%202016/Jeugddisco%20VVSB%2020164.html

Start kaartverkoop
Prins Ratatouille en Prinses Paris stonden na de eerste jeugddisco al weer vroeg in ons dorp. Zij waren aanwezig met adjudanten en president om het startsein te geven van de kaartverkoop voor de jeugddisco’s in de Schelft 29 januari en 5 februari. Toen het gezelschap plaats nam achter de toonbank bij Vink Multimedia kwamen de eerste kinderen al binnen die de eerste kaarten afnamen. Zorg dat je je kaartjes snel haalt, want de kaarten vliegen over de toonbank!

Zie hieronder wat de thema’s zijn voor dit jaar, dus pas je kleding hierop aan. Hoe gekker hoe beter!
 
Datum    29.01.2016     De Knal Rooie stuiterbal disco
Thema: Hoe rooier hoe beter
    
Datum    05.02.2016    It's getting hot hot hot Tropical Disco
Thema: Tropisch Carnaval

Voor meer informatie kijk naar het programma overzicht in De Kaninefaat of check onze website www.babyfaaten.nl / www.facebook.com/Babyfaaten

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Zeven plus zeven =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
6 januari 2016

Schip Ahoy Piraten Disco (Basisschool jeugd)

Schip Ahoy Piraten Disco (Basisschool jeugd) “Arrrr...” Speciaal voor de basisschool leerlingen van groep 5 t/m 8 uit Noordwijkerhout en De Zilk organiseren de Babyfaaten een carnavalsdisco. De jongens en meisjes kunnen lekker polonaise lopen op klanken van de Koetillers, de Noordwijkerhoutse Wals mee zingen en natuurlijk stuiteren op carnavalsmuziek van feest-DJ Danny! Natuurlijk krijgen al die verklede kids het daar warm van, daarom is er voor een ‘kleine’ prijs wat fris te halen aan de bar.

De feestlocatie is zoals altijd in de kantine van VVSB. Kaarten worden uitgedeeld op school aan de leerlingen. Daarnaast is het mogelijk voor kinderen die buiten Noordwijkerhout naar school gaan een kaartje op te halen bij Vink Multimedia.

Natuurlijk komt iedereen verkleed en delen Prins Ratatouille en Prinses Paris een prijs uit aan degene met het origineelste kostuum! “Arrrr... maatjes, we zien jullie graag vrijdag 15 januari 2016!”

Wanneer: vrijdag 15 januari 2016
Locatie: VVSB kantine
Tijd: vanaf 19:41 tot 22:11 uur
Zaal open: 19:11 uur
Dresscode/thema: Piraten
Let op: verkleed komen is verplicht

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Drie plus zes =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
22 december 2015

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen! Prins Ratatouille, Prinses Paris, Prins Habilem en Prinses Atalanta en alle leden wensen iedereen mooie feestdagen toe.
Graag tot ziens op onze feesten in 2016!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Negen plus zeven =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
8 december 2015

Prins Ratatouille en Prinses Paris slaan raak!

Prins Ratatouille en Prinses Paris slaan raak! Dit jaar is het vroeg in het jaar al carnaval. De kinder- en grote optocht trekken op 6 februari 2016 al door Kokkerhout heen. Dit betekent dat er slechts nog maar een paar weken te gaan zijn voor het zover is voor de wagenbouwers in ons dorp.

De wagenbouwers van de jeugdwagenbouw voor de optochtwagen van de Babyfaaten beginnen niet zomaar. Eerst dient de het jeugdprinsepaar de eerste spijker te slaan. Natuurlijk sloegen Prins Ratatouile & Prinses Paris direct raak, maar voordat zij überhaupt mochten slaan moesten zij eerst nog een andere prestatie leveren.

Voordat de medewerkers van de wagenbouw hen de eerste spijker lieten slaan moesten zij eerst wat brandstof hebben. Geen brandstof voor de trekker, maar voor de wagenbouwers zelf. Daarom lieten zij het prinsenpaar bijgestaan door hun adjudanten een kaasplankje zagen. Waarna Prins Ratatouile samen met zijn Prinses Paris met de Franse-slag wat kaasblokjes, plakjes brie en saucisson sec (worst)  wisten te snijden. Na precies 11 minuten kon al dit lekker gepresenteerd worden op het kaasplankje. De  mannen en vrouwen van de wagenbouw waren onder de indruk van de hoogstaande kookkunsten van het prinsenpaar.

Hierna mocht de aller eerste spijker geslagen worden, welke er met een paar ferme klappen er zo in het hout ging. Nu is het wachten tot begin februari, dan staat er (als alles goed gaat) een prachtige wagen voor het prinsenpaar en de raad van 11 van de Babyfaaten.

Aanmelden KINDEROPTOCHT

Papa’s, mama’s, verzorgers, opa’s en oma’s  denk eraan dat u uw kinderen / groepering aanmeld voor de jeugdoptocht zaterochtend 6 februari 2016 via www.babyfaaten.nl/optochtaanmeldformulier

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Vier plus negen =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
11 november 2015

Het 49e Prinsenpaar der Babyfaaten

Het 49e Prinsenpaar der Babyfaaten Prins Ratatouille en Prinses Paris.

Bonjour,

Mijn naam is Timo van Hage. Ik zit op het Teylingen College KTS in klas 4 kader. Dit is mijn examenjaar. Ik ben geboren op 25 februari 2000. Mijn hobby’s zijn tennis, gamen, voetballen met vrienden en natuurlijk de Babyfaaten. Dit jaar is helaas mijn laatste jaar bij de Babyfaaten. Ik vind het er altijd leuk en gezellig.

Mijn naam is Isabel van der Togt, ik zit op het Teylingen College Leeuwenhorst in klas 2 mavo. Ik ben geboren op 5 december 2001. Mijn hobby’s zijn tennissen, shoppen en afspreken met vriendinnen.

Wij zijn het 49ste  Prinsenpaar der Babyfaaten. Onze namen zijn Prins Ratatouille en Prinses Paris. Wij zijn op de naam Ratatouille gekomen doordat Timo heel veel van koken houdt en de Disney film Ratatouille heel leuk vindt. We zijn op de naam Paris gekomen omdat Isabel heel erg van Parijs houdt en het verhaal zicht ook afspeelt in Parijs. Prins Ratatouille is de zoon van het 22e Prinsenpaar der Babyfaaten ; Prins Wilbert I en Prinses Paula.

Onze adjudanten zijn:

Lars van Teijlingen, Siep Heemskerk, Thijs Heemskerk en Daan Duivenvoorde.

Wij hopen dat de jeugd van Noordwijkerhout dit jaar met ons een vet/cool/gaaf Carnavalsfeest zal beleven. Wij hebben er erg veel zin in.

 

Alaaaaaaaf

Reacties

Wat een leuk Prinsenpaar hebben we weer.Ga er van genieten,want het moet een bijzonder jaar worden voor jullie.

Elly verwer

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Vijf plus zeven =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
5 november 2015

De Babyfaaten zijn op zoek naar een nieuwe prins en prinses.

De spanning is om te snijden binnen de Babyfaaten, wie o wie van de raad van elf wordt de nieuwe Prins? Wie neemt de prinsenstaf over van Prins Piero en wie zal de prinsessensjerp aankomend carnavalsjaar mogen dragen, net zo als Prinses Pearl ?

Allemaal vragen waar nog niemand het antwoord op weet. Pas tijdens de spectaculaire 11-11 viering in De Schelft wordt bekend gemaakt wie het nieuwe prinsenpaar van der Babyfaaten is.

Terugkijkend naar een fantastisch carnavalsjaar met Prins Piero en Prinses Pearl, zijn er wel heel veel mooie herinneringen. Wat te denken van de disco voor de basisschooljeugd in de VVSB-kantine, allerlei kinderen kwamen verkleed als boederijdier, boer, boerin of nog veel origineler! Daarna was het keihard knallen voor de jeugd t/m 15 jaar tijdens de jeugddisco’s in de Schelft met o.a. een White Edition. Ook de kleinste kinderen uit Kokkerhout werden vermaakt tijdens de kindermiddag .

De Babyfaaten strijdwagen ging voorop in de jeugdoptocht. Later die dag ging de grote optochtwagen voorop tijdens de grootste optocht boven de rivieren door ons prachtige dorpje!

Het carnaval mocht dan na 4 dagen feest achter de rug zijn, klaar met feesten waren wij nog niet.

De Kaninefaaten bestaan 5x11 jaar en dat werd extra gevierd met een heus  zomercarnaval! Wat een top-feest vol felgekleurde figuren! Dit feest was er eentje om nooit te vergeten. Door een zon overgoten Noordwijkerhout, lekker swingen op Caribische muziek. “Ik kon mijn dansmoves goed showen! Het zou leuk zijn als dit Caribische carnaval nog een staartje zou krijgen in ons dorp!” Aldus Prins Piero.

Ook de rest van de Babyfaaten denken dat het tropisch carnaval in Kokkerhout wel elk jaar gevierd mag worden. Kan het nieuwe prinsenpaar der Bayfaaten hier wellicht een vervolg aangeven? We zullen nog even in spanning moeten wachten wat er op 11-11 allemaal gaat gebeuren.

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Vijf plus vier =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
25 september 2015

Halloween Party

Halloween Party Kom je mee griezelen?
 

Op vrijdag 30 oktober organiseren we speciaal voor kids van 12 t/m 15 jaar een Halloween Party.
Deze avond is geheel alcoholvrij in onze Residentie, Café van der Geest.

Kaartjes kosten € 2,00 en zijn verkrijgbaar bij Suzanne's Feestshop, Havenstraat 32.
 

De deuren gaan om 19.30 uur open, maar zorg dat je in ieder geval voor 21.00 uur binnen bent.
Het feest duurt tot 23.11 uur.

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Negen plus zes =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
18 februari 2015

Uitslag Kinderoptocht 2015

Uitslag Kinderoptocht 2015

Individuelen & paren:
 
1. Vla-mingo
2. De ijsjes uit de film Frozen
3. Glijbaan Hiero met Piero
 
 
Kleine groepen:
 
1. Valentijn-Diefjes
2. Under-koffer
3. Piraten van Piero
 
 
Grote groepen:
 
1. Arena-Parels
2. Drinkebroeders- Piero Parels
3. Keilers- Als de Brandweer

Aanmoedigingsprijs:
 
Mededeling van de burgemeester: Hier zijn de verhuizers van de Schelft

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
één plus negen =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel