Schip Ahoy Piraten Disco (Basisschool jeugd)
6 januari 2016

Schip Ahoy Piraten Disco (Basisschool jeugd)

“Arrrr...” Speciaal voor de basisschool leerlingen van groep 5 t/m 8 uit Noordwijkerhout en De Zilk organiseren de Babyfaaten een carnavalsdisco. De jongens en meisjes kunnen lekker polonaise lopen op klanken van de Koetillers, de Noordwijkerhoutse Wals mee zingen en natuurlijk stuiteren op carnavalsmuziek van feest-DJ Danny! Natuurlijk krijgen al die verklede kids het daar warm van, daarom is er voor een ‘kleine’ prijs wat fris te halen aan de bar.

De feestlocatie is zoals altijd in de kantine van VVSB. Kaarten worden uitgedeeld op school aan de leerlingen. Daarnaast is het mogelijk voor kinderen die buiten Noordwijkerhout naar school gaan een kaartje op te halen bij Vink Multimedia.

Natuurlijk komt iedereen verkleed en delen Prins Ratatouille en Prinses Paris een prijs uit aan degene met het origineelste kostuum! “Arrrr... maatjes, we zien jullie graag vrijdag 15 januari 2016!”

Wanneer: vrijdag 15 januari 2016
Locatie: VVSB kantine
Tijd: vanaf 19:41 tot 22:11 uur
Zaal open: 19:11 uur
Dresscode/thema: Piraten
Let op: verkleed komen is verplicht

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Negen plus acht =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
22 december 2015

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen! Prins Ratatouille, Prinses Paris, Prins Habilem en Prinses Atalanta en alle leden wensen iedereen mooie feestdagen toe.
Graag tot ziens op onze feesten in 2016!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Twee plus zeven =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
8 december 2015

Prins Ratatouille en Prinses Paris slaan raak!

Prins Ratatouille en Prinses Paris slaan raak! Dit jaar is het vroeg in het jaar al carnaval. De kinder- en grote optocht trekken op 6 februari 2016 al door Kokkerhout heen. Dit betekent dat er slechts nog maar een paar weken te gaan zijn voor het zover is voor de wagenbouwers in ons dorp.

De wagenbouwers van de jeugdwagenbouw voor de optochtwagen van de Babyfaaten beginnen niet zomaar. Eerst dient de het jeugdprinsepaar de eerste spijker te slaan. Natuurlijk sloegen Prins Ratatouile & Prinses Paris direct raak, maar voordat zij überhaupt mochten slaan moesten zij eerst nog een andere prestatie leveren.

Voordat de medewerkers van de wagenbouw hen de eerste spijker lieten slaan moesten zij eerst wat brandstof hebben. Geen brandstof voor de trekker, maar voor de wagenbouwers zelf. Daarom lieten zij het prinsenpaar bijgestaan door hun adjudanten een kaasplankje zagen. Waarna Prins Ratatouile samen met zijn Prinses Paris met de Franse-slag wat kaasblokjes, plakjes brie en saucisson sec (worst)  wisten te snijden. Na precies 11 minuten kon al dit lekker gepresenteerd worden op het kaasplankje. De  mannen en vrouwen van de wagenbouw waren onder de indruk van de hoogstaande kookkunsten van het prinsenpaar.

Hierna mocht de aller eerste spijker geslagen worden, welke er met een paar ferme klappen er zo in het hout ging. Nu is het wachten tot begin februari, dan staat er (als alles goed gaat) een prachtige wagen voor het prinsenpaar en de raad van 11 van de Babyfaaten.

Aanmelden KINDEROPTOCHT

Papa’s, mama’s, verzorgers, opa’s en oma’s  denk eraan dat u uw kinderen / groepering aanmeld voor de jeugdoptocht zaterochtend 6 februari 2016 via www.babyfaaten.nl/optochtaanmeldformulier

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Drie plus drie =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
11 november 2015

Het 49e Prinsenpaar der Babyfaaten

Het 49e Prinsenpaar der Babyfaaten Prins Ratatouille en Prinses Paris.

Bonjour,

Mijn naam is Timo van Hage. Ik zit op het Teylingen College KTS in klas 4 kader. Dit is mijn examenjaar. Ik ben geboren op 25 februari 2000. Mijn hobby’s zijn tennis, gamen, voetballen met vrienden en natuurlijk de Babyfaaten. Dit jaar is helaas mijn laatste jaar bij de Babyfaaten. Ik vind het er altijd leuk en gezellig.

Mijn naam is Isabel van der Togt, ik zit op het Teylingen College Leeuwenhorst in klas 2 mavo. Ik ben geboren op 5 december 2001. Mijn hobby’s zijn tennissen, shoppen en afspreken met vriendinnen.

Wij zijn het 49ste  Prinsenpaar der Babyfaaten. Onze namen zijn Prins Ratatouille en Prinses Paris. Wij zijn op de naam Ratatouille gekomen doordat Timo heel veel van koken houdt en de Disney film Ratatouille heel leuk vindt. We zijn op de naam Paris gekomen omdat Isabel heel erg van Parijs houdt en het verhaal zicht ook afspeelt in Parijs. Prins Ratatouille is de zoon van het 22e Prinsenpaar der Babyfaaten ; Prins Wilbert I en Prinses Paula.

Onze adjudanten zijn:

Lars van Teijlingen, Siep Heemskerk, Thijs Heemskerk en Daan Duivenvoorde.

Wij hopen dat de jeugd van Noordwijkerhout dit jaar met ons een vet/cool/gaaf Carnavalsfeest zal beleven. Wij hebben er erg veel zin in.

 

Alaaaaaaaf

Reacties

Wat een leuk Prinsenpaar hebben we weer.Ga er van genieten,want het moet een bijzonder jaar worden voor jullie.

Elly verwer

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Zeven plus zes =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
5 november 2015

De Babyfaaten zijn op zoek naar een nieuwe prins en prinses.

De spanning is om te snijden binnen de Babyfaaten, wie o wie van de raad van elf wordt de nieuwe Prins? Wie neemt de prinsenstaf over van Prins Piero en wie zal de prinsessensjerp aankomend carnavalsjaar mogen dragen, net zo als Prinses Pearl ?

Allemaal vragen waar nog niemand het antwoord op weet. Pas tijdens de spectaculaire 11-11 viering in De Schelft wordt bekend gemaakt wie het nieuwe prinsenpaar van der Babyfaaten is.

Terugkijkend naar een fantastisch carnavalsjaar met Prins Piero en Prinses Pearl, zijn er wel heel veel mooie herinneringen. Wat te denken van de disco voor de basisschooljeugd in de VVSB-kantine, allerlei kinderen kwamen verkleed als boederijdier, boer, boerin of nog veel origineler! Daarna was het keihard knallen voor de jeugd t/m 15 jaar tijdens de jeugddisco’s in de Schelft met o.a. een White Edition. Ook de kleinste kinderen uit Kokkerhout werden vermaakt tijdens de kindermiddag .

De Babyfaaten strijdwagen ging voorop in de jeugdoptocht. Later die dag ging de grote optochtwagen voorop tijdens de grootste optocht boven de rivieren door ons prachtige dorpje!

Het carnaval mocht dan na 4 dagen feest achter de rug zijn, klaar met feesten waren wij nog niet.

De Kaninefaaten bestaan 5x11 jaar en dat werd extra gevierd met een heus  zomercarnaval! Wat een top-feest vol felgekleurde figuren! Dit feest was er eentje om nooit te vergeten. Door een zon overgoten Noordwijkerhout, lekker swingen op Caribische muziek. “Ik kon mijn dansmoves goed showen! Het zou leuk zijn als dit Caribische carnaval nog een staartje zou krijgen in ons dorp!” Aldus Prins Piero.

Ook de rest van de Babyfaaten denken dat het tropisch carnaval in Kokkerhout wel elk jaar gevierd mag worden. Kan het nieuwe prinsenpaar der Bayfaaten hier wellicht een vervolg aangeven? We zullen nog even in spanning moeten wachten wat er op 11-11 allemaal gaat gebeuren.

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Negen plus één =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
25 september 2015

Halloween Party

Halloween Party Kom je mee griezelen?
 

Op vrijdag 30 oktober organiseren we speciaal voor kids van 12 t/m 15 jaar een Halloween Party.
Deze avond is geheel alcoholvrij in onze Residentie, Café van der Geest.

Kaartjes kosten € 2,00 en zijn verkrijgbaar bij Suzanne's Feestshop, Havenstraat 32.
 

De deuren gaan om 19.30 uur open, maar zorg dat je in ieder geval voor 21.00 uur binnen bent.
Het feest duurt tot 23.11 uur.

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
één plus zeven =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
18 februari 2015

Uitslag Kinderoptocht 2015

Uitslag Kinderoptocht 2015

Individuelen & paren:
 
1. Vla-mingo
2. De ijsjes uit de film Frozen
3. Glijbaan Hiero met Piero
 
 
Kleine groepen:
 
1. Valentijn-Diefjes
2. Under-koffer
3. Piraten van Piero
 
 
Grote groepen:
 
1. Arena-Parels
2. Drinkebroeders- Piero Parels
3. Keilers- Als de Brandweer

Aanmoedigingsprijs:
 
Mededeling van de burgemeester: Hier zijn de verhuizers van de Schelft

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Vijf plus vijf =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
14 februari 2015

We zijn begonnen!

We zijn begonnen! Na een super gave avond in de Prinsenzaal waren Prins Piero en Prinses Pearl er alweer vroeg bij vandaag!

Om 10.11 gaven ze het startschot voor de Kinderoptocht. Een bonte stont trok achter hen aan door het dorp.
De uitslag is later terug te lezen op deze website.

Veel plezier allemaal!!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Zeven plus één =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
29 januari 2015

Nieuwe route Kinderoptocht

Het is bijna weer zover, nog even en dan barst het carnaval weer los in Kokkerhout! Daar hoort natuurlijk ook de mooiste en leukste kinderoptocht van boven de rivieren bij.
In 2015 wordt de optochtroute anders dan in voorgaande jaren. Deze nieuwe route is net iets langer. Zo kunnen de deelnemende kinderen aan nog meer Noordwijkerhouters laten zien wat zij gemaakt en bedacht hebben.

De nieuwe route:
De route start zoals iedereen gewend is vanaf De Brink, vervolgens gaat de stoet via de Herenweg, linksaf de Dorpstraat in (langs het VVV-kantoor), linksaf bij het ‘t Feest van Harry de Havenstraat in. Hierna slaan we rechtsaf het Marktplein op, dan weer rechtsaf de Hoogstraat in. Zo komen we uit op Viaductweg, waar we rechtsaf gaan de dorpstraat in. Vervolgens komen we weer bij ’t Feest van Harry  aan waarna we linksaf de Zeestraat in slaan om te eindigen bij de Residentie (Café van der Geest).

Wij hopen dat alle kinderen, ouders, begeleiders, etc er heel veel zin in hebben. De Babyfaaten zien jullie graag zaterdag 14 februari op De Brink om 10.00h voor de start van de Kinderoptocht 2015.

De eerste inschrijvingen zijn inmiddels binnen. Heb je je nog niet aangemeld, doe dit dan snel via http://www.babyfaaten.nl/optochtaanmeldformulier

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Vijf plus zes =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
26 januari 2015

Prins Piero geeft startschot kaartverkoop

Prins Piero geeft startschot kaartverkoop De kaarten voor de jeugddisco’s van 6 en 13 februari zijn vanaf afgelopen zaterdag verkrijgbaar bij Vink Multimedia.

Elk jaar vieren de Babyfaaten met de jeugd van Noordwijkerhout een groots carnavalsfeest. Natuurlijk ontbreken ook dit jaar de jeugddisco’s in De Schelft niet.

De kaart verkoop is inmiddels gestart (24 januari 2015) waarbij het direct al storm liep. Prins Piero met zijn Prinses Pearl verkochten hoogst persoonlijk de eerste paar kaarten. Deze carnavalsvierders zijn er in ieder geval zeker bij om te genieten van al die feestmuziek van DJ’s Jim en Petit.

Er zijn nog kaarten a 2 euro zijn te koop bij Vink Multimedia aan de Dorpsstraat 19a in Noordwijkerhout (http://www.vinkmultimedia.nl)
Wees er snel bij want : OP = OP

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Drie plus acht =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel